Por-qué-las-brújulas-apuntan-al-norte.jpg
collage_boysdon'tcry.jpg

APRENENTATGE

VIVENCIAL I PARTICIPATIU  

Eines pràctiques per a l'Educació en Drets Humans per a Infants. 

Activitats maig a juliol 2015.

Curs semi presencial

ampliem inscripció, fin 14 juny. 

L'Associació d'Educadors en Drets Humans AHEAD presenta una formació semipresencial dirigida a educadors/es, en la qual podem aprendre i crear eines pràctiques per a l'Educació en Drets Humans per a Infants.

 

Dins del marc del projecte d'Educació pel Desenvolupament subvencionat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i amb el reconeixement del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament.

 

Amb la col·laboració de l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i dels Instituts de Ciències de l’Educació (ICEs) de la Universitat de Girona (UdG) i de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Tarragona.

 

Durant el curs:

 

  • Explorarem el concepte Drets Humans i posarem en pràctica eines per actuar com a agents multiplicadors.

  • Coneixerem els instruments i mecanismes de protecció dels drets humans a Europa.

  • Aprendrem a utilitzar el Manual d’EDH per a Infants "Petit Compass" del Consell d’Europa traduït i publicat al català amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

  • Desenvoluparem competències d’EDH per a la implementació pràctica d’una activitat d’EDH en els centres educatius o entitats dels participants.

  • Reflexionarem sobre els reptes i el paper de l’educació i els educadors/es en la promoció, protecció i defensa dels Drets Humans.